Boba Tea Norrköping-guiden

En guide till norrköpings olika caféer som erbjuder Boba Tea/Bubble Tea och asiatiska desserter!
Boba tea Norrköping guide, helt enkelt!
Tipsa gärna Boba tea norrköping-guiden om fler caféer som erbjuder bubble tea!
Hitta En Boba Tea Café Nära Dig!

Thai Isan Tea Corner / Thai Isan Livsmedel

Thai Isan Tea Cornet ligger inuti Thai isan Livsmedel i Norrköping. De är från början endast en livsmedelsbutik som erbjuder produkter från hela Asien men ändrade det i år. De har nu öppnat en del av butiken för Boba Tea Norrköping och server Bubble Tea samt asiatiska desserter. Nu när du ska shoppa kan du nu även ta en fika paus eller bara stanna till för ett testa. Men de har tyvärr endast ett fåtal sittplatser om du tänkte stanna länge.

Hemsida: Thai Isan Livsmedel

Facebook: Thai Isan Livsmedel

Måndag – Fredag: 10 – 18

Lördag: 10 – 16

Söndag: STÄNGT

Skepparegatan 38, 60245 Norrköping


ILA Papaya

ILA Papaya befinner sig i centrala Norrköping. De är från början endast en livsmedelsbutik som erbjuder produkter från hela Asien men har även nu ett utbud av Boba Tea för Bubble Tea Norrköping. De erbjuder Boba Tea i butiken varje dag nu jämfört med innan då det endast var tre dagar i veckan. Nu när du ska eller har shoppat kan du även ta en paus eller bara stanna till för ett testa samt kanske köpa hem det och ta med till familjen. De erbjuder även ibland Boba Tea buffé och glas buffé.

Läs mer: Boba Tea Norrköping-guiden

Hemsida: ILA Papaya

Facebook: ILA Papaya

Måndag – Fredag: 10 – 18

Lördag: 9:30 – 17

Söndag: 11 – 15

Butgatan 11, 602 40 Norrköping


Panda Boba&Tea

Panda Boba&Tea befinner sig i köpcentrumet Domino Galleria i centrala Norrköping. Inne i Domino Galleria ligger vid trappan av våning 1 vid Clas Ohlson och Coop för att öka Boba Tea Norrköping. De har en bred meny med drycker och toppings. För att hjälpta till och underlätta att göra beslut har de även listat ut deras Top 10 mest populära drycker. Sugen på varm Bubble Tea med fluffigt gräddskum under de kyliga årstiderna eller vill ha ett kallt, läskande och fruktigt Bubbel Tea med is en solig sommardag så finns Panda Boba&Tea i Galleria Domino att besöka.

Hemsida: Panda Boba&Tea

Instagram: Panda Boba&Tea

Facebook: Panda Boba&Tea

Måndag – Fredag: 10 – 19

Lördag: 10 – 17

Söndag: 11 – 17

Domino Galleria: Repslagaregatan 12, 602 32 Norrköping


Cha Thai & Mini Shop

~Permanent Stängt~

Cha Thai & Mini Shop befinner sig i Hagebygatan och är en liten butik med boba tea i lagret. Butiken har thai boba tea och orginell boba tea. Cha Thai & Mini Shop har asiatiska livsmedelsprodukter och såklart bubble tea, så passa på att köpa ingredienser från det thailändska köket när du avnjuter din bubble tea.

Boba tea Norrköping guiden rekommenderar: Boba Milk Tea & Cha Thai!

Facebook – Cha Thai & Mini Shop

Måndag: STÄNGT

Tisdag – Fredag: 11 – 19

Lördag: 12 – 18

Söndag: 12 – 17

Hagebygatan 33, 603 52 Norrköping

Rulla till toppen