Boba Tea Guiden

Boba Tea Guiden vägleder dig till de bästa asiatiska-inspirerade caféerna i hela världen inom det området du begär. Boba Tea Guiden erbjuder i dagsläget bubble tea guide för majoriteten av städerna i Sverige och Nordiska länderna Norge, Finland och Danmark som har boba tea och andra asiatiska desserter i sitt sortiment. Boba Tea Guiden utvecklas konstant med nya länder och städer runt hela världen. Bubble Tea guiden berättar var och hur du tar dig till cafét samt en ärlig recension om hur bra cafét är i helhet. Rekommendation på boba tea och tilltugg ingår. Med denna boba tea-guide hoppas vi på att alla ska få underbara upplevelser med nära och kära och självklart en boba tea i handen!

SE

Sverige

26 Städer

DK

Danmark

1 Stad

NO

Norge

1 Stad

FI

Finland

1 Stad

Stockholms Bästa Boba Tea

Hitta den första Boba Tea topplistan här på Bobatea.se

“Spilling The Boba Tea”

Vill du veta mer om caféerna kan du läsa våra exklusiva intervjuer med några av Sveriges caféer som erbjuder Boba Tea / Bubble Tea på deras meny. Få reda på mer om din favorit plats att köpa Boba Tea på i vår serie “Spilling The Boba Tea”.

1 2 3

Boba Tea runt hela världen växer, häng på och testa den Taiwanesiska drycken!

Bubble Tea i Sverige och runt hela världen växer enormt och Bobatea.se är här för att ge dig all information om den sensationella drycken från Taiwan! Navigera dig runt i sidan för att hitta allt om Boba Tea, det vill säga Bubble Tea recept, smaker, ingredienser, Boba Tea caféer, utrustning, Bubble Tea caféer, historia, nyöppnade Boba Tea butiker nära dig och så mycket mer! Vi på Bobatea.se uppdaterar dig dagligen med det senaste nytt om bubbelte och speciellt bubble tea i Sverige och Norden. Häng på Boba Tea trenden och ta del av den utsökta, krämiga och exotiska asiatiska delikatessen – BOBA TEA! Du finner oss även på Instagram @Bobateasverige och på Facebook @Boba Tea Sverige. #Bobateasverige

Boba tea guiden
IG @bobateasverige #Bobateasverige
Rulla till toppen