Boba Tea Göteborg-guiden

En guide till Göteborgs olika caféer som erbjuder Boba Tea/Bubble Tea och asiatiska desserter!
Boba tea Göteborg guide, helt enkelt!
Tipsa gärna Boba tea göteborg-guiden om fler caféer som erbjuder bubbel tea!
Hitta En Boba Tea Café Nära Dig!

Me & Tea

Me & Tea har öppnat i centrala Göteborg. Ryktet säger att deras boba tea sticker ut från resterande bubble tea butiker! Me & Tea erbjuder flera olika boba tea smaker i toppkvalité, vilket innebär att du lär hitta en ny favorit varje gång du testar en ny bobasmak. Butiken befinner sig som sagt i centrala Göteborg och är perfekt att besöka för att vila mellan shoppingrundorna. Me & Tea erbjuder även asiatiska desserter, där “Panda chiffon cake” är kundfavoriten!

Måndag: STÄNGT

Tisdag-Fredag: 11-19

Lördag-Söndag: 11-18

Hemsida: Me & Tea

Instagram: Me & Tea

Facebook: Me & Tea

Kyrkogatan 19, 411 15 Göteborg


Foridas Bubbel Tea

En mindre butik med en blandning av traditionella och moderna kinesiska och japanska kvalitetsprodukter, Bubble Tea, med mera. De ger dig också gärna Feng Shui-tips och råd kring om hur du kan uppnå en mer harmonisk stämning i ditt hem med hjälp av kinesisk inredningsinspiration. Med ett få tal platser är det ofta on the go. Framför butikens fönstret finner du en gigantisk bubble tea som gör letandet enklare. Med flera typer smaker och toppings finns det alltid en smak som passar dig. De finns att köpa i två storlekar 500 och 700 ml som gör det möjligt för att dela med en vän också.

Boba tea Göteborg guiden rekommenderar: Svart mjölk te Naturell med Brunsocker Tapioka

Måndag-Fredag: 11-19

Lördag-Söndag: 12-19

Hemsida: Foridas

Facebook: Foridasbubbletea

Instagram: Foridasbubbeltea

Linnégatan 1, 413 04 Göteborg


Saigon City (Nordstan)

Saigon City ligger i Nordstan mittemot Systembolaget. Butiken är i två våningar med restaurang, matbutik och bubble tea. På första våningen finner du Göteborgs första bubble tea. Där de även serverar smoothies med exotiska frukter. Bubble tea försäljningen säljer de då på första plan vid ingången till butiken som ett stånd. De har en stor variation av toppings och smaker som passar olika personers smak. Placeringen på butiken gör det perfekt för ett stop för en bubble tea under shoppingrundan i gallerian.

Boba tea Göteborg guiden rekommenderar: Thai Milk Tea Med Boba

Måndag-Fredag: 10-20

Lördag-Söndag: 10-18

Hemsida: Saigon Food

Facebook: Saigon City (Nordstan)

Instagram: Saigonfood

Lilla Klädpressargatan 15, 411 05 GÖTEBORG


Matcha House

Matcha House Milk Tea Express finns i Femman Göteborg. En mysig och modernt café med ett få tall sittplatser. De erbjuder en stor variation av dryck förutom bubble tea som frukt soda och frukt tea. De har även en stor variation av desserter som den Honk Kong klassiska egg waffle med olika typer av toppings. Perfekt café för att för något sött som dryck eller dessert med sina vänner.

Boba tea Göteborg guiden rekommenderar: Brown Sugar Golden Fresh Milk + Classical Egg Waffle.

Måndag – Fredag: 10 – 18

Lördag – Söndag: 10 – 18

Hemsida: Matcha House GBG

Facebook: Matcha House GBG

Instagram: Matcha House GBG

Femman (Nordstan): Postgatan 32, 41106 Göteborg


Bubble Tea House Göteborg

Bubble Tea House Göteborg befinner sig på avenyen vid Göteborgs Universitet. De har ett super stort utbud av olika drycker som Milk Tea, Fruit Tea, unika Yoghurt samt cocktails. Förutom dryck har de även några små rätter om du är hungrig. Något som man inte brukar se på menyn är yoghurt så testa gärna om du aldrig gjort förut. De har som sagt ett utbud för alla.

Hemsida: Bubble Tea House Göteborg

Instagram: Bubble Tea House Göteborg

Måndag – Torsdag: 11 – 19

Fredag – Lördag: 11 – 20-21

Söndag: 12 – 19

Kungsportsavenyn 41, 41411 Göteborg


CHA Tea House Göteborg

CHA Tea House Göteborg befinner sig precis vid Brunnsparken i centrala Göteborg. De serverar välsmakande Mjölkte med autentiska ingredienser och smaker från Taiwan. De beskriver sig själva som den bästa Boba Tea i stan. Du kan även lägga din beställning innan du anländer till caféet för en snabbare beställningsprocess av din Boba Tea. Snabbt och smidigt.

Hemsida: CHA Tea House Göteborg

Instagram: CHA Tea House Göteborg

Måndag – Fredag: 12 – 20

Lördag: 11 – 18

Söndag: 11 – 17

Fredsgatan 1, 411 07 Göteborg


Sipp N Dipp

Sipp N Dipp Göteborg har sommar öppet endast tills 31 Augusti 2022.

Hemsida: Sipp N Dipp

Facebook: Sipp N Dipp

Instagram: Sipp N Dipp

Måndag – Söndag: 12 – 18

Gustaf Adolfs torg, 411 06 Göteborg eller Bältespännarparken 411 36 Göteborg


Happy Sushi Göteborg

Happy Sushi befinner sig i centrala Göteborg bredvid Göteborgs Universitet samt nära till Kungsparken. De har en bredd meny av Sushi samt andra typer av asiatiska rätter. Det är en lite mindre och mysig lokal vilket passar för ett kortare stop eller att ta med. De erbjuder tre olika kategorier av Boba Tea. Milk Tea, Iced Tea och Creamy Drinks i två olika storlekar samt olika grader av sötma. Köp med dig en på promenaden runt Göteborg eller efter skolan.

Hemsida: Happy Sushi

Facebook: Happy Sushi

Instagram: Happy Sushi

Måndag – Fredag: 11 – 20

Lördag : 12 – 19

Söndag: STÄNGT

Vasagatan 23, 41124 Göteborg


The Master Thai Kitchen

The Master Thai Kitchen är en Thai restaurang som samarbetar med Fire Boba Tea. Du finner deras Boba i deras restaurang med en stor variation av speciella smaker. De erbjuder flera heta smaker med en Fire´s Brown sugar en Japanska favorit med mjölk, grädde och med eller utan tapioka, Fire´s Milk Tea WN Sugar en Taiwan favorit med Taiwan te, mjölk, grädde och med eller utan tapioka. Perfekt för personer som gillar starka smaker och söta drycker.

Boba tea Göteborg guiden rekommenderar: Fire´s Milk Tea WN Sugar

Hemsida: The Master Thai Kitchen

Facebook: The Master Thai Kitchen / Fire Boba Tea

Måndag-Fredag: 11-19

Lördag: 11-23

Söndag: STÄNGT

Skanstorget 19, Göteborg


Queen Bar / Q Bubble Tea

~Osäker om de finns kvar~

Queen Bar Bubble Tea Göteborg tillhör Queen Beauty och befinner sig nära kungsparken. Dricka en Bubble Tea på vägen till kungsparken eller efter en mysig promenad är ju bara perfekt. Det finns en stor variation av olika smaker och kombinationer. Sugen på något sött och uppfriskande är detta ett måste.

Instagram: Queen Bar

Måndag – Söndag: 11 – 20

Götbergsgatan 7, 42234 Lorensberg Göteborg


Panda Ball

~Permanent Stängt~

Panda Ball Göteborg befinner sig mellan Kungsparken och Göteborgs Universitet. Den är även nära till handelshögskolan, detta gulliga panda cafét passar både unga och gamla. De erbjuder ett brett urval av drycker men även personliga val kring sötma och is. Så glöm inte att du kan alltid beställa efter dina smakpreferenser, men även passande för dieten.

Instagram: Panda Ball

Måndag – Lördag: 11 – 19

Söndag: 12 – 18

Erik Dahlbergsgatan 8, 411 26 Göteborg


Rulla till toppen