Miramika Sushi & Café Skogås

“Spilling The Boba Tea” Med Miramika Sushi & Café Skogås

Vi har ställt 7 intressanta frågor till Miramika Sushi & Café Skogås hoppas ni har en bra läsning och håll utkik på alla våra framtida projekt. Är du intresserad att veta mer kommer det flera intressanta intervjuer på vår Instagram och Facebook @bobateasverige. Kanske är det med en av dina favorit platser. Du kan även läsa mer om Boba Tea här.

Q&A Med Miramika Sushi & Café Skogås

"Spilling The Boba Tea" Med Miramika Sushi & Café Skogås - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Miramika Sushi & Café Skogås - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Miramika Sushi & Café Skogås - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Miramika Sushi & Café Skogås - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Miramika Sushi & Café Skogås - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Miramika Sushi & Café Skogås - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Miramika Sushi & Café Skogås - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Miramika Sushi & Café Skogås - Boba Tea Sverige - Bobatea.se

Frågor & Svar Med Miramika Sushi & Café Skogås

1. Beskriv er boba-shop med 3 ord! ✍

Unik, Lite-av-mycket och Gömd-pärla.

2. Berätta om er boba-shop! 😍

Vi är en ganska nyöppnad Sushi café belägen mellan Trångsund och Skogås (Huddinge). Vår vision är kunna vara en träffpunkt där kunder kan komma på fika och äta god mat. Förutom sushi har vi Onigiri, Poke Bowls, Bibimbap. Från café delen har vi nybryggd kaffe och så klart Bubble Tea. Dessutom är vi en av få som erbjuder Boba Coffee i Sverige.

3. Vad gör er boba-shop speciell? 🙌

Jag skulle säga vår Coco Lava Boba är absolut något speciellt. Den är gjord på rent råkakao. En riktigt god och nyttig dryck för alla som älskar Mocca. Dessutom finns det i varianter med Strawberry Coco och Raspberry Coco.

4. Vilka 3 boba tea-smaker borde man testa hos er? 🍵

Brown suger, Coco Lava och Mocca Coffee Boba.

5. Vad är det godaste tilltugget till boba tea? 🍡

Mochi Taro!

6. Har ni en “secret menu” som läsare kan beställa? 🤫

Vår meny är ganska brett redan.

7. Vad vill ni hälsa till alla boba-lovers? 👋

Ge en chans till nya smaker så kommer du blir väldigt överraskad hur underbart Boba Tea är. Det är inte bara EN dryck.


Asiatiska livsmedelsbutiker i Sverige

Bobatea.se har samlat alla Sveriges asiatiska livsmedelsbutiker på samma sida, vilket underlättar ditt sökande på produkter från det asiatiska köket! Tryck på knappen nedan för att komma till den staden som du vill hitta asiatiska varor!


Boba Tea-guiden

Boba Tea-guiden visar dig alla nordens caféer som erbjuder Boba Tea i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe! Guiden innehåller en kort beskrivning, platsbeskrivning, länk till sociala media!


Tips och feedback

Vi på Bobatea.se vill jättegärna veta hur det gick för dig att tillaga ditt egna boba tea efter våra enkla boba tea recept samt recept på asiatisk dryck, asiatisk mat och asiatisk snacks! Kommentera gärna detta inlägg eller på vår instagram & facebook för att ge oss tips och feedback, tack på förhand! Följ våra sociala kanaler för att vara uppdaterade kring boba tea i Sverige och hjälp oss att få boba tea att växa! Boba Tea Sverige har som mål att sprida kunskap om boba tea, boba-shops och boba tea kulturen i Sverige för att trenden ska stanna kvar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen