Chatime Stockholm - Bobatea.se

“Spilling The Boba Tea” Med Chatime Stockholm

Vi har ställt 7 intressanta frågor till Chatime Stockholm hoppas ni har en bra läsning och håll utkik på alla våra framtida projekt. Är du intresserad att veta mer kommer det flera intressanta intervjuer på vår Instagram och Facebook @bobateasverige. Kanske är det med en av dina favorit platser. Du kan även läsa mer om Boba Tea här.

Q&A Med Chatime Stockholm

"Spilling The Boba Tea" Med Chatime Stockholm - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Chatime Stockholm - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Chatime Stockholm - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Chatime Stockholm - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Chatime Stockholm - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Chatime Stockholm - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Chatime Stockholm - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Chatime Stockholm - Boba Tea Sverige - Bobatea.se

Frågor & Svar Med Chatime Stockholm

1. Beskriv er boba-shop med 3 ord! ✍

Handskakad, Kvalité och Fräsch.

2. Berätta om er boba-shop! 😍

Chatime Slöjdgatan är en av varumärkets flaggskeppsbutiker runt om världen som byggts med kärlek och mycket arbete bakom. Butiken ligger mycket centralt och väldigt nära Stockholms mest kända shoppingsgata Drottninggatan och Hötorget. Precis bakom H&M Drottninggatan och bredvid Taco Bar Mäster Samuelsgatan hittar du Chatime butik med modern inredning och en bred och spännande meny med över 55 olika te och kaffedrycker. Över den öppna baren ser du hur våra professionella T-rista jobbar och shakar bubble tea.

3. Vad gör er boba-shop speciell? 🙌

Våra ingredienser är producerade med noggrannhet och hög kvalitet från Taiwan. Ett varumärke som speglar kvalitet, expertis och erfarenhet inom branschen. Produkter som ger dig en riktigt häftig upplevelse om bubble tea.

4. Vilka 3 boba tea-smaker borde man testa hos er? 🍵

Taichi Supreme Milk Tea, Mango Green Tea och Strawberry Au Lait.

5. Vad är det godaste tilltugget till boba tea? 🍡

Pearls tillsammans med Konjac Pearls.

6. Har ni en “secret menu” som läsare kan beställa? 🤫

Testa gärna våra specials, fruit tea, smoothie series.

7. Vad vill ni hälsa till alla boba-lovers? 👋

Vi ses i Stockholm City varje gång ni åker förbi stan.


Asiatiska livsmedelsbutiker i Sverige

Bobatea.se har samlat alla Sveriges asiatiska livsmedelsbutiker på samma sida, vilket underlättar ditt sökande på produkter från det asiatiska köket! Tryck på knappen nedan för att komma till den staden som du vill hitta asiatiska varor!


Boba Tea-guiden

Boba Tea-guiden visar dig alla nordens caféer som erbjuder Boba Tea i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe! Guiden innehåller en kort beskrivning, platsbeskrivning, länk till sociala media!


Tips och feedback

Vi på Bobatea.se vill jättegärna veta hur det gick för dig att tillaga ditt egna boba tea efter våra enkla boba tea recept samt recept på asiatisk dryck, asiatisk mat och asiatisk snacks! Kommentera gärna detta inlägg eller på vår instagram & facebook för att ge oss tips och feedback, tack på förhand! Följ våra sociala kanaler för att vara uppdaterade kring boba tea i Sverige och hjälp oss att få boba tea att växa! Boba Tea Sverige har som mål att sprida kunskap om boba tea, boba-shops och boba tea kulturen i Sverige för att trenden ska stanna kvar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen