Redaktionens 5 favorit boba tea smaker!

Här kommer redaktionens fem favorit boba tea smaker som du bör testa i närmsta boba tea shop. Vågar du att testa alla? Följ oss på våra sociala medier och berätta för oss vad du tycker om vår topplista.

1. Classic Boba Tea

Boba Tea

Den klassiska boba tea smaken är något som alla älskar. En fräsch smak som är krämig och god, perfekt för nybörjaren som aldrig testat bubbel te tidigare. Den innehåller oftast svart te med mjölk, sötningsmedel och tuggbara tapiokapärlorna som alla älskar.


2. Matcha Boba Tea

Matcha

Matcha boba tea smak har sina rötter i Japan. Den passar perfekt för den hälsosammalivstilen, då den baseras på grönt te. Denna version består av en stark örtte smak, som är något tjockare i konsistens. För oss i redaktionen är detta en självklar favorit.


3. Brown Sugar Boba Tea

Är du sötsugen? Då är brown sugar boba tea smak något som du borde testa. Denna smak är en storsäljare i de flesta bobatea butikerna. Drycken består av mjölk, tapiokapapärlor och karamelliserat farinsocker, som gör drycken extra söt. Föruom den goda smaken är drycken perfekt för en instagram bild också.


4. Strawberry Boba Tea

Strawberry

Är du en jordgubbälskare? Då är denna boba tea smak något du måste testa. En smak fylld med uppfriskande jordgubbar och krämighet. Denna smak breds på samma sätt som andra boba te smaker. Skillnader är smaksättningen som varierar mellan färska jordgubbar eller pulveriserad jordgubbssmak.


5. Chocolate Boba Tea

Chocolate

Är du en choklad älskare? Då är denna smak något du måste testa. En smak fylld med choklad och krämighet. Denna smak breds på samma sätt som andra boba te smaker och avslutas med chokladsmaken. Passar perfekt som efterrätt till maträtten. Ett tips är att fråga om boba tea butiken har färskostskum, vilket kan tilläggas till denna smak för att få en smak av cheesecake.


Asiatiska livsmedelsbutiker i Sverige

Bobatea.se har samlat alla Sveriges asiatiska livsmedelsbutiker på samma sida, vilket underlättar ditt sökande på produkter från det asiatiska köket! Tryck på knappen nedan för att komma till den staden som du vill hitta asiatiska varor!


Boba Tea-guiden

Boba Tea-guiden visar dig alla nordens caféer som erbjuder Boba Tea i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe! Guiden innehåller en kort beskrivning, platsbeskrivning, länk till sociala media!


Tips och feedback

Vi på Bobatea.se vill jättegärna veta hur det gick för dig att tillaga ditt egna boba tea efter våra enkla boba tea recept samt recept på asiatisk dryck, asiatisk mat och asiatisk snacks! Kommentera gärna detta inlägg eller på vår instagram & facebook för att ge oss tips och feedback, tack på förhand! Följ våra sociala kanaler för att vara uppdaterade kring boba tea i Sverige och hjälp oss att få boba tea att växa! Boba Tea Sverige har som mål att sprida kunskap om boba tea, boba-shops och boba tea kulturen i Sverige för att trenden ska stanna kvar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen