“Spilling The Boba Tea” Med Me&Tea Göteborg

Vi har ställt 7 intressanta frågor till Me&Tea Göteborg hoppas ni har en bra läsning och håll utkik på alla våra framtida projekt. Är du intresserad att veta mer kommer det flera intressanta intervjuer på vår Instagram och Facebook @bobateasverige. Kanske är det med en av dina favorit platser. Du kan även läsa mer om Boba Tea här.

Q&A Med Me&Tea Göteborg.

Me&Tea Göteborg
"Spilling The Boba Tea" Med Me&Tea Göteborg - Boba Tea Sverige
"Spilling The Boba Tea" Med Me&Tea Göteborg - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Me&Tea Göteborg - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Me&Tea Göteborg - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Me&Tea Göteborg - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Me&Tea Göteborg - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Me&Tea Göteborg - Boba Tea Sverige - Bobatea.se

Frågor & Svar Med Me&Tea Göteborg

1. Beskriv er boba-shop med 3 ord! ✍

Kvalitet, genuint och toppservice.

2. Berätta om er boba-shop! 😍

Vi är en boba-shop som erbjuder de senaste trenderna av boba drycker från Asien samtidigt är vi en perfekt samlingsplats för nära och kära som älskar boba tea. Våra teer passar utmärkt för alla generationer.

3. Vad gör er boba-shop speciell? 🙌

Vi satsar väldigt mycket på kvalitet och det innebär att vi är väldigt noggranna med våra urvalet av teer som vi erbjuder våra kunder. Vi vill alltid kunna ge den bästa smakupplevelsen!Vi har även en bred vegansk meny som inte många andra boba tea shop erbjuder idag och ser det som en självklarhet att kunna erbjuda boba tea till alla boba tea älskare.

4. Vilka 3 boba tea-smaker borde man testa hos er? 🍵

En väldig svår fråga då alla drycker i vår meny har sin egen charm. Våran cloudy serie, väldigt underskattad då kunderna inte är bekanta med smakkombinationen te och cream cheese. Känner du för att testa något nytt och annorlunda, beställ från denna serie. Är man helt ny när det gäller boba tea, är A2 Brown sugar milk ett säkert kort. Våran A3 matcha latte är ett måste om man är en matcha älskare eftersom vi har en stark matcha smak som oftast inte andra ställen har. Den går dessutom att få helt vegansk!

5. Vad är det godaste tilltugget till boba tea? 🍡

Våran hemgjorda BBQ pork bun!Eller instant cup noodle, som passar perfekt under kalla dagar. Vill man ha något sött till istället måste man testa vår hemgjorda Pandan chiffon cake, en väldig fluffig kaka som smälter i munnen.

6. Har ni en “secret menu” som läsare kan beställa? 🤫

Vi har tyvärr ingen secret menu, men ibland efterfrågas det av kunder drycker vi inte har på menyn. Har vi tid och alla ingredienser kan vi alltid fixa till det. Det är bara att fråga!

7. Vad vill ni hälsa till alla boba-lovers? 👋

Snart kommer Me&Tea Göteborg med nyheter som passar alla boba tea älskare. Detta kommer ni inte vilja missa. Spoiler: Det har inget med en ny dricka på menyn att göra.


Asiatiska livsmedelsbutiker i Sverige

Bobatea.se har samlat alla Sveriges asiatiska livsmedelsbutiker på samma sida, vilket underlättar ditt sökande på produkter från det asiatiska köket! Tryck på knappen nedan för att komma till den staden som du vill hitta asiatiska varor!


Boba Tea-guiden

Boba Tea-guiden visar dig alla nordens caféer som erbjuder Boba Tea i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe! Guiden innehåller en kort beskrivning, platsbeskrivning, länk till sociala media!


Tips och feedback

Vi på Bobatea.se vill jättegärna veta hur det gick för dig att tillaga ditt egna boba tea efter våra enkla boba tea recept samt recept på asiatisk dryck, asiatisk mat och asiatisk snacks! Kommentera gärna detta inlägg eller på vår instagram & facebook för att ge oss tips och feedback, tack på förhand! Följ våra sociala kanaler för att vara uppdaterade kring boba tea i Sverige och hjälp oss att få boba tea att växa! Boba Tea Sverige har som mål att sprida kunskap om boba tea, boba-shops och boba tea kulturen i Sverige för att trenden ska stanna kvar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen