YiFang Fruit Tea Stockholm

“Spilling The Boba Tea” Med Yi Fang Fruit Tea Stockholm

Vi har ställt 7 intressanta frågor till Yi Fang Fruit Tea Stockholm hoppas ni har en bra läsning och håll utkik på alla våra framtida projekt. Är du intresserad att veta mer kommer det flera intressanta intervjuer på vår Instagram och Facebook @bobateasverige. Kanske är det med en av dina favorit platser. Du kan även läsa mer om Boba Tea här.

Q&A Med Yi Fang Fruit Tea Stockholm

"Spilling The Boba Tea" Med Yi Fang Fruit Tea Stockholm - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Yi Fang Fruit Tea Stockholm - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Yi Fang Fruit Tea Stockholm - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Yi Fang Fruit Tea Stockholm - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Yi Fang Fruit Tea Stockholm - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Yi Fang Fruit Tea Stockholm - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Yi Fang Fruit Tea Stockholm - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Yi Fang Fruit Tea Stockholm - Boba Tea Sverige - Bobatea.se

Frågor & Svar Med Yi Fang Fruit Tea Stockholm

1. Beskriv er boba-shop med 3 ord! ✍

Autentiskt, Fräscht och Kvalitet.

2. Berätta om er boba-shop! 😍

Yi Fang serverar traditionellt frukt te och drycker med tapiokapärlor gjorda av enbart naturliga ingredienser, inklusive till exempel premium rörsocker, färska fruktskivor samt mjölk och havremjölk. Vi bräserar även egen fruktsylt med vårt hemliga recept från grundarens mormor själv.

3. Vad gör er boba-shop speciell? 🙌

Yi Fangs tillagningsmetod och kvalitet av naturliga ingredienser gör oss unika. Allt görs för hand, på plats, efter beställning. Med noggranna utvalda ingredienser som färska frukter, utan kemikalier och konstgjorda ämnen.

4. Vilka 3 boba tea-smaker borde man testa hos er? 🍵

Vår signatur, Yi Fang Fruit Tea en klassiker, Brown Sugar Pearl Milk Tea en som alltid går hem, Matcha Latte / Brown Sugar Matcha Pearl Milk Tea.

5. Vad är det godaste tilltugget till boba tea? 🍡

Vår Egg Waffle med en Yifang dryck passar som handen i handsken.

6. Har ni en “secret menu” som läsare kan beställa? 🤫

Om vi nämner den så är den inte ”secret” längre.

7. Vad vill ni hälsa till alla boba-lovers? 👋

Avnjut den godaste boba och egg waffle med vänner och familj! Vi älskar våra kunder och gör gärna sällskap om möjligheten finns.


Asiatiska livsmedelsbutiker i Sverige

Bobatea.se har samlat alla Sveriges asiatiska livsmedelsbutiker på samma sida, vilket underlättar ditt sökande på produkter från det asiatiska köket! Tryck på knappen nedan för att komma till den staden som du vill hitta asiatiska varor!


Boba Tea-guiden

Boba Tea-guiden visar dig alla nordens caféer som erbjuder Boba Tea i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe! Guiden innehåller en kort beskrivning, platsbeskrivning, länk till sociala media!


Tips och feedback

Vi på Bobatea.se vill jättegärna veta hur det gick för dig att tillaga ditt egna boba tea efter våra enkla boba tea recept samt recept på asiatisk dryck, asiatisk mat och asiatisk snacks! Kommentera gärna detta inlägg eller på vår instagram & facebook för att ge oss tips och feedback, tack på förhand! Följ våra sociala kanaler för att vara uppdaterade kring boba tea i Sverige och hjälp oss att få boba tea att växa! Boba Tea Sverige har som mål att sprida kunskap om boba tea, boba-shops och boba tea kulturen i Sverige för att trenden ska stanna kvar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen