QiTea Helsingfors - Bobatea.se

Vad finns det för popping boba smaker?

Popping boba är den nya typen av tapiokakulor i boba tea som på riktigt exploderar i munnen! Precis som namnet popping boba så poppar dessa smakfulla kulor i alla olika smaker. Gillar du fruktiga, söta och smakfulla gelé-bollar med söt saft inuti så måste du testa popping boba!

Alla popping boba smaker

Fruktiga popping boba smaker

Fruktig popping boba är väldigt uppfriskande i en kall och söt dryck. Det finns så många olika smaker när det gäller drycken och därför vi finns här för att hjälpa dig! Här nedan listas alla popping boba smaker som du måste testa:

 • Jordgubbe popping boba smak
 • Mango popping boba smak
 • Lynchee popping boba smak (eller även stavat “Litchi”)
 • Passionsfrukt popping boba smak
 • Apelsin popping boba smak
 • Yoghurt popping boba smak
 • Blåbär popping boba smak
 • Körsbär popping boba smak
 • Kiwi popping boba smak
 • Granatäpple popping boba smak
 • Honungsmelon popping boba smak
 • Grönt äpple popping boba smak
 • Persika popping boba smak
 • Tranbär popping boba smak
 • Ananas popping boba smak
 • Kokosnöt popping boba smak

Det är något magiskt med att dricka popandes popping boba en varm sommar dag eller hemma när man är sugen på något sött och uppfriskande. Vilken smak är din favorit från denna snabba guide?

Andra goda popping boba smaker

Utifrån de klassiska frukt popping boba smaker finns det andra goda smaker som du måste prova! Smakerna nedan är vanligare smaker som inspireras från den amerikanska matkulturen — snabbmat. En spontan känsla är att det låter konstigt, men det är verkligen värt att smaka! Milkshake, glass, läsk och flera andra smaker finns som popping boba kulor.

 • Choklad
 • Vanilj
 • Coca cola
 • Fanta
 • Sprite
 • Regnbåge (fin färgkombination)
 • Saft

Roliga och spännande smaker som är värd att testa när du beställer din nästa boba tea. Välj olika drycker från menyn och dela med din vän kanske. Har vi missat din favoritsmak? Skicka DM eller maila oss för att komplettera vår smak-lista!

Vart kan man köpa popping boba?

“Vart kan jag köpa popping boba” är en återkommande fråga som vi ser på mail vardagligen. Det tänkte vi svara på här, precis nu.

Popping boba smaker finns att köpa i boba-shops, caféer och andra butiker som erbjuder boba tea och popping boba. Det finns även försäljning online som erbjuder poppandes bubbelte. Håll utkik på framtida inlägg för att se de exakta onlinebutiker som säljer popping boba smaker!

Läs mer om boba tea här eller om boba tea smaker här!


Asiatiska livsmedelsbutiker i Sverige

Bobatea.se har samlat alla Sveriges asiatiska livsmedelsbutiker på samma sida, vilket underlättar ditt sökande på produkter från det asiatiska köket! Tryck på knappen nedan för att komma till den staden som du vill hitta asiatiska varor!


Boba Tea-guiden

Boba Tea-guiden visar dig alla nordens caféer som erbjuder Boba Tea i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe! Guiden innehåller en kort beskrivning, platsbeskrivning, länk till sociala media!


Tips och feedback

Vi på Bobatea.se vill jättegärna veta hur det gick för dig att tillaga ditt egna boba tea efter våra enkla boba tea recept samt recept på asiatisk dryck, asiatisk mat och asiatisk snacks! Kommentera gärna detta inlägg eller på vår instagram & facebook för att ge oss tips och feedback, tack på förhand! Följ våra sociala kanaler för att vara uppdaterade kring boba tea i Sverige och hjälp oss att få boba tea att växa! Boba Tea Sverige har som mål att sprida kunskap om boba tea, boba-shops och boba tea kulturen i Sverige för att trenden ska stanna kvar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen