“Spilling The Boba Tea” Med Bobbla Malmö

Vi har ställt 7 intressanta frågor till Bobbla Malmö hoppas ni har en bra läsning och håll utkik på alla våra framtida projekt. Är du intresserad att veta mer kommer det flera intressanta intervjuer på vår Instagram och Facebook @bobateasverige. Kanske är det med en av dina favorit platser. Du kan även läsa mer om Boba Tea här.

Q&A Med Bobbla Malmö

"Spilling The Boba Tea" Med Bobbla Malmö - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Bobbla Malmö - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Bobbla Malmö - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Bobbla Malmö - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Bobbla Malmö - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Bobbla Malmö - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Bobbla Malmö - Boba Tea Sverige - Bobatea.se
"Spilling The Boba Tea" Med Bobbla Malmö - Boba Tea Sverige - Bobatea.se

Frågor & Svar Med Bobbla Malmö

1. Beskriv er boba-shop med 3 ord! ✍

Innovative, Authentic and Flavourful.

2. Berätta om er boba-shop! 😍

Bobbla was created when the founders Michael and Tommy had missed good authentic bubble tea for too long. Bobbla is for everyone to have a cozy place to hang out with friends after work or school and enjoy delicious bubble tea.

3. Vad gör er boba-shop speciell? 🙌

Bobblas bubble tea is created with the respect for traditional bubble tea, while we still try to localize and bring our own twist to it, like our drinks with Elderflower of Rhubarb! All our teas and tapioca are produced fresh every day, and we never re-use tea or tapioca for the next day. We have vegan options available for almost all of our drinks!

4. Vilka 3 boba tea-smaker borde man testa hos er? 🍵

Sesamum (Sesame, Oatmilk, Tapioca), West Melon (Watermelon Milk Tea) and Fläder Wu (Elderflower, Oolong Tea).

5. Vad är det godaste tilltugget till boba tea? 🍡

Our bubble tea is perfect on its own. We will soon start selling more! Stay tuned on our Instagram!

6. Har ni en “secret menu” som läsare kan beställa? 🤫

All of our previous specials can be ordered from our “secret menu”. Simply ask our staff, as long as we have the ingredients, they will make it for you!

7. Vad vill ni hälsa till alla boba-lovers? 👋

Please keep up to date on our Instagram!


Asiatiska livsmedelsbutiker i Sverige

Bobatea.se har samlat alla Sveriges asiatiska livsmedelsbutiker på samma sida, vilket underlättar ditt sökande på produkter från det asiatiska köket! Tryck på knappen nedan för att komma till den staden som du vill hitta asiatiska varor!


Boba Tea-guiden

Boba Tea-guiden visar dig alla nordens caféer som erbjuder Boba Tea i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe! Guiden innehåller en kort beskrivning, platsbeskrivning, länk till sociala media!


Tips och feedback

Vi på Bobatea.se vill jättegärna veta hur det gick för dig att tillaga ditt egna boba tea efter våra enkla boba tea recept samt recept på asiatisk dryck, asiatisk mat och asiatisk snacks! Kommentera gärna detta inlägg eller på vår instagram & facebook för att ge oss tips och feedback, tack på förhand! Följ våra sociala kanaler för att vara uppdaterade kring boba tea i Sverige och hjälp oss att få boba tea att växa! Boba Tea Sverige har som mål att sprida kunskap om boba tea, boba-shops och boba tea kulturen i Sverige för att trenden ska stanna kvar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen