Japanska pannkakor

Fluffiga Japanska pannkakor, som att sväva bland moln

Japanska souffle pannkakor (スフレパンケーキ) är en väldigt speciell pannkaka med en konsistens som ger en helt magisk upplevelse. Japanska pannkakor har en smak av ägg vilket den är baserad på. Men denna japanska desserten erbjuder en hel mängd utav olika smaker genom att kombinera den fluffiga pannkakan med goda tillbehör. Läs detta inlägg för att veta mer om en enkel och utsökt japansk dessert!

Fluffiga japanska souffle pannkakor är som att äta bomullsmoln, men ännu drömmigare med hemlagad vispad grädde och färska bär! Japansk dessert som är näst intill perfektion.

Japaner tar pannkakor till nya höjder, ända upp till molnen. Tänk dig bomullsmoln från himlen som smälter i munnen! Har du sett “Fluffy Japanese Souffle Pancakes” (スフレパンケーキ) på sociala medier eller kanske till och med smakat den asiatiska desserten när du besökte Japan?

De är gudomligt fluffiga, luftiga och känsliga pannkakor som förmodligen ser för vackra ut för en veckodagsfrukost, men samtidigt omöjliga att motstå att tillaga på helgen. Dessa drömmiga, kuddiga, mjuka souffle pannkakor är ett måste att testa. Du kan inte missa det kolsyrade, bubblande ljudet från souffle pannkakorna när du skär upp dem för att njuta med nära och kära! Vill du testa dessa underbara pannkakor kan du testa vår fluffiga japanska pannkakor recept.

Vad är fluffiga japanska souffle pannkakor? Vad gör dem så speciella?

  • Ingredienserna till Japanska souffle pannkakor liknar vanliga traditionella pannkakor, så vad gör dem annorlunda? Vad gör japanska souffle pannkakor så drömmiga, mjuka och goda?
  • Souffle pannkakor handlar om basingrediensen ägg. Äggulor och äggvita separeras och de vita slås för att göra marängen. Precis som hur du skulle göra salta och söta souffle- eller chiffonkakor.
  • Äggvitorna slås tills stela toppar börjar bildas och viks sedan noga och försiktigt in i resten av smeten. Souffle pannkakorna är extra fluffiga och mjuka eftersom luftbubblorna håller sin form inuti pannkaksmeten.
  • Som ett resultat blir pannkakorna superluftiga, precis som souffle. När du skär pannkakorna kan du till och med höra ljudet av luftbubblor som spräcks!
  • Njut av dessa japanska souffle pannkakor på samma sätt som du gör med vanliga pannkakor, med färsk vispad grädde, lite frukt, sirap och pålägg som chokladflis och nötter.
  • Det finns även andra spännande och maxade tillbehör som tar din japanska souffle pannkaka till nästa nivå. Matcha, bär, glass, frukt, choklad, grädde och mycket annat skapar den ultimata desserten. En enkel japansk dessert som kan justeras till din smak!
japanska-pannkakor
Fluffiga Japanska pannkakor

Japanska souffle pannkakor, enkelhet och perfektion inom japansk dessert

Pannkakor är komfortmat. Den lyckligaste typen av komfortmat. Jag är säker på att du har många glada minnen från att vakna på en lördag och titta upp på en stapel pannkakor på din tallrik. Och nu som vuxen är du förmodligen som jag, söker alltid nya recept och provar olika recept på pannkakor samt glatt äter dig på en resa för att hitta den perfekta pannkakan. Dessa fluffiga pannkakor är garanterat en helt ny resa för dig. De fluffiga pannkakorna är en japansk dessert som är enkel och så nära perfektion man kan komma.

I Japan tas även de enklaste komfortmaten och japansk dessert som pannkakor på fullaste allvar. De senaste åren har Japanska konditorier och kaféer varit i ett lopp för att göra de mjukaste, mjukaste och fluffigaste pannkakorna. Och år 2016 var de fluffiga pannkakorna i Japan i full gång med pannkaksbutiker som öppnade över hela landet och tävlade om de bästa japanska souffle pannkakorna. Här är några av de mest kända:

  • Kiln-baked Souffle Pancakes (窯 焼 き ス フ レ パ ン ケ ー キ) i “Hoshino Coffee

  • Miracle Pancakes (奇 跡 の パ ン ケ ー キ) i “Flippers

  • Happy Pancake (幸 せ の パ ン ケ ー キ) i “A Happy Pancake
Flippers Japanska pannkakor i NYC.

Asiatiska livsmedelsbutiker i Sverige

Bobatea.se har samlat alla Sveriges asiatiska livsmedelsbutiker på samma sida, vilket underlättar ditt sökande på produkter från det asiatiska köket! Tryck på knappen nedan för att komma till den staden som du vill hitta asiatiska varor!


Boba Tea-guiden

Boba Tea-guiden visar dig alla nordens caféer som erbjuder Boba Tea i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe! Guiden innehåller en kort beskrivning, platsbeskrivning, länk till sociala media!


Tips och feedback

Vi på Bobatea.se vill jättegärna veta hur det gick för dig att tillaga ditt egna boba tea efter våra enkla boba tea recept samt recept på asiatisk dryck, asiatisk mat och asiatisk snacks! Kommentera gärna detta inlägg eller på vår instagram & facebook för att ge oss tips och feedback, tack på förhand! Följ våra sociala kanaler för att vara uppdaterade kring boba tea i Sverige och hjälp oss att få boba tea att växa! Boba Tea Sverige har som mål att sprida kunskap om boba tea, boba-shops och boba tea kulturen i Sverige för att trenden ska stanna kvar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen