Hemmagjord Boba Tea med blåbärssmak (Blåbär Boba tea recept)

“Blåbär Boba Tea” (Boba Tea med blåbärssmak) är ett uppfriskande mjölkte tillverkat med starkt svart eller grönt te, mjölk/alternativa mjölkprodukter, honung och uppfriskande tapiokakulor som kallas för boba. Följ denna blåbär bubble tea receptet för att bjuda nära och kära på livsglädje! Bubble tea med blåbärssmak är ett måste att testa, oavsett om du är en boba lover eller en bubble tea nybörjare!

Det här inlägget innehåller annonslänkar till produkter från en av våra annonsörer.
Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Ingredienser för boba tea med blåbärssmak

 • 2 koppar färsk eller fryst blåbär.
 • 1 kopp svalnat Jasmine te.
 • 1 kopp mjölk eller alternativa mjölkprodukter.
 • 2 koppar tapioka pärlor.
 • ¼ kopp honung.

Du kan hitta flera av produkterna som behövs för detta recept hos Drakfrukt, Hemköp och Mathem!

Instruktioner (steg för steg)

 1. 1. Gör pärlorna. Koka vatten och tillsätt tapiokapärlor tills de flyter (följ förpackningsinstruktioner). Fortsätt koka i 15 minuter, rör om för att tapiokapärlorna inte ska klibba fast sig. Töm kastrullen med en sil och skölj tapiokakulorna med vatten.
 2. 2. Tillsätt honung. Häll över honung på tapiokapärlorna och låt stå tills den är klar att användas.

 3. 3. Mixa. Tillsätt blåbär, te och mjölk i en mixer och blanda tills det är jämnt och fint med en bra konsistent.

 4. 4. Servera. Häll över tapiokapärlorna och blandningen i glas och servera din egna hemmagjorda blåbär boba tea till nära och kära.

Hemmagjord Boba Tea med Blåbär Recept

Hemmagjord Boba Tea med Blåbär Recept

Recipe by Boba Tea Sverige
4.5 from 2 votes
Course: DryckCuisine: Taiwan, JapanDifficulty: Enkel
Portion

2

portioner
Förberedelsetid

5

minutes
Tillagningstid

20

minutes
Kalorier

300

kcal
Totaltid

25

minutes

“Blåbärs Boba Tea” (Boba Tea med blåbärssmak) är ett uppfriskande mjölkte tillverkat med starkt svart eller grönt te, mjölk/alternativa mjölkprodukter, honung och uppfriskande tapiokakulor som kallas för boba. Följ denna blåbär bubble tea receptet för att bjuda nära och kära på livsglädje! Bubble tea med blåbärssmak är ett måste att testa, oavsett om du är en boba lover eller en bubble tea nybörjare!

Tillagningsläge

Behåll skärmen på

Ingredienser

 • 2 kopp färsk eller fryst blåbär

 • 1 kopp svalnat Jasmine te

 • 1 kopp mjölk eller alternativa produkter

 • 2 kopp tapiokapärlor

 • 1/4 kopp honung

Köksredskap

Instruktioner

 • Gör pärlorna. Koka vatten och tillsätt tapiokapärlor tills de flyter (följ förpackningsinstruktioner). Fortsätt koka i 15 minuter, rör om för att tapiokapärlorna inte ska klibba fast sig. Töm kastrullen med en sil och skölj tapiokakulorna med vatten.
 • Tillsätt honung. Häll över honung på tapiokapärlorna och låt stå tills den är klar att användas.
 • Mixa. Tillsätt mango, te och mjölk i en mixer och blanda tills det är jämnt och fint med en bra konsistent.
 • Servera. Häll över tapiokapärlorna och blandningen i glas och servera din egna hemmagjorda blåbär boba tea till nära och kära.

Asiatiska livsmedelsbutiker i Sverige

Bobatea.se har samlat alla Sveriges asiatiska livsmedelsbutiker på samma sida, vilket underlättar ditt sökande på produkter från det asiatiska köket! Tryck på knappen nedan för att komma till den staden som du vill hitta asiatiska varor!


Boba Tea-guiden

Boba Tea-guiden visar dig alla nordens caféer som erbjuder Boba Tea i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe! Guiden innehåller en kort beskrivning, platsbeskrivning, länk till sociala media!


Tips och feedback

Vi på Bobatea.se vill jättegärna veta hur det gick för dig att tillaga ditt egna boba tea efter våra enkla boba tea recept samt recept på asiatisk dryck, asiatisk mat och asiatisk snacks! Kommentera gärna detta inlägg eller på vår instagram & facebook för att ge oss tips och feedback, tack på förhand! Följ våra sociala kanaler för att vara uppdaterade kring boba tea i Sverige och hjälp oss att få boba tea att växa! Boba Tea Sverige har som mål att sprida kunskap om boba tea, boba-shops och boba tea kulturen i Sverige för att trenden ska stanna kvar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen