Boba Tea Sverige På Instagram!

Visste du att Boba Tea Sverige (aka Bobatea.se) har ett instagramkonto? Där uppdaterar vi dagligen kring allt om BOBA TEA, asiatiska efterrätter och desserter! Följ gärna oss på Instagram för att ta del av våra inlägg, tips och tricks!

Boba Tea + Instagram = True <3

Boba Tea Sverige @BobaTeaSverige

På Instagram finns vi under namnet @BobaTeaSverige, där vi dagligen uppdaterar följarna om asiatiska desserter och boba tea i Sverige samt försöker interagera med er för att skapa ett fint boba community! Vill du veta mer om bubble tea i Sverige eller hitta nya otroligt goda boba-shops så är @BobaTeaSverige något för dig! Kanske hittar du ett nytt favoritställe eller bubble tea smak? Du är endast ett klick ifrån för att ta del av nyheter och godsaker!


Asiatiska livsmedelsbutiker i Sverige

Bobatea.se har samlat alla Sveriges asiatiska livsmedelsbutiker på samma sida, vilket underlättar ditt sökande på produkter från det asiatiska köket! Tryck på knappen nedan för att komma till den staden som du vill hitta asiatiska varor!


Sveriges boba tea café-guide

Denna guide visar dig alla Sveriges caféer som erbjuder bubbelte i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe! Guiden innehåller en kort beskrivning, platsbeskrivning, länk till sociala media och rekommendation på bubble tea smaker!


Tips och feedback

Kommentera gärna detta inlägg eller på vår instagram & facebook för att ge oss tips och feedback, tack på förhand! Följ våra sociala kanaler för att vara uppdaterade kring bubbelte i Sverige och hjälp oss att få boba tea att växa! Boba Tea Sverige har som mål att sprida kunskap om bubble tea, boba-shops och boba tea kulturen i Sverige för att trenden ska stanna kvar!

Recommended Articles