Boba tea med fruktsmak

Fruktiga Boba Tea

Här kommer några av redaktionens mest älskade fruktiga bubbel te smaker som du bör testa i närmsta bubbel te shop. Vågar du att testa alla? Följ oss på våra sociala medier och berätta för oss vad du tycker om dessa fruktiga bubbel te smaker.

Jordgubbssmak

Frukt bild på jorgubbar som är tänkt att användas till boba tea

Är du en jordgubbälskare? Då är denna bubbel te smak något du måste testa. En smak fylld med uppfriskande jordgubbar och krämighet. Denna smak breds på samma sätt som andra boba te smaker. Skillnader är smaksättningen som varierar mellan färska jordgubbar eller pulveriserad jordgubbssmak.


Mangosmak

Mango

Bubbel te med mango smak är en självklar favorit, speciellt om du gillar fruktiga och tropiska smaker. En rekommendation från oss är att testa denna smak i “slush” formatet. För er som inte vet så finns bubbel te i form av slush, som vissa bubbel te butiker brukar erbjuda under sommaren. Ibland erbjuder butikerna även bubbel te med krossad is som alternativ för slush formatet. Denna iskalla dryck passar därmed perfekt till de varma sommardagarna.


Passionsfruktsmak

Passionsfrukt

Bubbel te med smak av passionsfrukt är ännu en exotisk och uppfriskande dryck som underskattas. Det är en smak som alla bubbel te älskare måste testa. Denna smak finns inte i alla bubbel te butiker, men om du hittar den i din närmsta bubbel te shop så måste du testa den och njuta av den härliga smaken av passionsfrukt, som får dig att drömma bort mot varmare klimat.


Honungsmelonsmak

Honungsmelon

Honungsmelons smaken är en absolut favorit för frukt och boba älskarna. Denna smak är dessutom en av de mest populäraste bubbel te smakerna i världen, som passar perfekt till heta sommar dagarna. Den ger dig en söt och uppfriskande smak av melon, samtidigt som du får i dig en hel del värdefulla näringsämnen. Ett tips från redaktionen är att be personalen på bubbel te butikerna att inte tillsätta socker, då melonen har en söt karaktär. En absolut favorit som måste testas! Om du någon gång testar en av dessa fruktiga smakerna kan du tagga oss på dina inlägg för dela med dig av dina åsikter.

Det är alltid kul att se hur våra intressenter inspireras av våra tips och bidrar med nya tips. Har du några tips kan du därmed alltid kontakta oss. Vi ser även fram emot att besvara era tankar och funderingar. Vi på redaktionen arbetar aktivt med att besvara på frågor och funderingar som trillat in i våra brevlådor, både på sociala medier och epost. Tveka inte att höra av dig! Vi syns snart igen med nya inlägg. Håll dig uppdaterad genom att följa oss på våra sociala medier! Psst!… Snart kommer en överraskning för våra intressenter… håll utkik!


Asiatiska livsmedelsbutiker i Sverige

Bobatea.se har samlat alla Sveriges asiatiska livsmedelsbutiker på samma sida, vilket underlättar ditt sökande på produkter från det asiatiska köket! Tryck på knappen nedan för att komma till den staden som du vill hitta asiatiska varor!


Boba Tea-guiden

Boba Tea-guiden visar dig alla nordens caféer som erbjuder Boba Tea i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe! Guiden innehåller en kort beskrivning, platsbeskrivning, länk till sociala media!


Tips och feedback

Vi på Bobatea.se vill jättegärna veta hur det gick för dig att tillaga ditt egna boba tea efter våra enkla boba tea recept samt recept på asiatisk dryck, asiatisk mat och asiatisk snacks! Kommentera gärna detta inlägg eller på vår instagram & facebook för att ge oss tips och feedback, tack på förhand! Följ våra sociala kanaler för att vara uppdaterade kring boba tea i Sverige och hjälp oss att få boba tea att växa! Boba Tea Sverige har som mål att sprida kunskap om boba tea, boba-shops och boba tea kulturen i Sverige för att trenden ska stanna kvar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen