Online Shop

Vår Egna Online Shop Lanseras I År

Håll utkik för lanseringen av vårt helt egna online shop, som kommer att lanseras inom kort. Du hörde rätt! Vi på redaktionen arbetar just nu med att utveckla den inför lanseringen som kommer att ske inom kort. Lanserings datum är ännu inte bestäm, men inom de kommande dagarna kommer mer information om detta dyka upp här i webbplatsen och i våra sociala medier.

Online Shop
Online Shop

Vad kommer att finnas i online shopen?

Boba Tea Online Shop Gifts

Vi tänker i nuläget inte avslöja allt för mycket, men temat i online shopen kommer att va boba tea. Redaktionen undersöker och kvalitets testar produkter i nuläget. Det som kan avslöjas är att online shopen kommer att innehålla produkter som berör temat boba/bubble tea och produkter som har boba/bubble tea motiv. Du som kund kan redan nu meddela oss vilka produkter du önskar finnas i shopen. Detta genom kommentera detta inlägg eller alternativt skicka in förslag via våra sociala medier.


Asiatiska livsmedelsbutiker i Sverige

Bobatea.se har samlat alla Sveriges asiatiska livsmedelsbutiker på samma sida, vilket underlättar ditt sökande på produkter från det asiatiska köket! Tryck på knappen nedan för att komma till den staden som du vill hitta asiatiska varor!


Boba Tea-guiden

Boba Tea-guiden visar dig alla nordens caféer som erbjuder Boba Tea i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe! Guiden innehåller en kort beskrivning, platsbeskrivning, länk till sociala media!


Tips och feedback

Vi på Bobatea.se vill jättegärna veta hur det gick för dig att tillaga ditt egna boba tea efter våra enkla boba tea recept samt recept på asiatisk dryck, asiatisk mat och asiatisk snacks! Kommentera gärna detta inlägg eller på vår instagram & facebook för att ge oss tips och feedback, tack på förhand! Följ våra sociala kanaler för att vara uppdaterade kring boba tea i Sverige och hjälp oss att få boba tea att växa! Boba Tea Sverige har som mål att sprida kunskap om boba tea, boba-shops och boba tea kulturen i Sverige för att trenden ska stanna kvar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen