Påsk Boba Tea

Fira Påsken Med Boba tea!

Glad påsk allihopa! Vi på redaktionen hoppas att alla våra läsare njuter av ledigheten, för det är ni värda! Glöm inte att ta tillfället i akt genom att avnjuta påsklovet med en Boba tea i handen! Eller varför inte testa på “Boba hopping”? Det vill säga gå förbi flera Boba-shops för att prova på nya smaker och café-atmosfärer!

Du hittar Boba tea butiker nära dig och din stad genom vår bubble tea guide här nedan! En snabb och enkel guide över vart i Sverige som du kan köpa Boba tea!


Asiatiska livsmedelsbutiker i Sverige

Bobatea.se har samlat alla Sveriges asiatiska livsmedelsbutiker på samma sida, vilket underlättar ditt sökande på produkter från det asiatiska köket! Tryck på knappen nedan för att komma till den staden som du vill hitta asiatiska varor!


Boba Tea-guiden

Boba Tea-guiden visar dig alla nordens caféer som erbjuder Boba Tea i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe! Guiden innehåller en kort beskrivning, platsbeskrivning, länk till sociala media!


Tips och feedback

Vi på Bobatea.se vill jättegärna veta hur det gick för dig att tillaga ditt egna boba tea efter våra enkla boba tea recept samt recept på asiatisk dryck, asiatisk mat och asiatisk snacks! Kommentera gärna detta inlägg eller på vår instagram & facebook för att ge oss tips och feedback, tack på förhand! Följ våra sociala kanaler för att vara uppdaterade kring boba tea i Sverige och hjälp oss att få boba tea att växa! Boba Tea Sverige har som mål att sprida kunskap om boba tea, boba-shops och boba tea kulturen i Sverige för att trenden ska stanna kvar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen