Fira Påsken Med Boba tea!

Påsk Boba Tea

Glad påsk allihopa! Vi på redaktionen hoppas att alla våra läsare njuter av ledigheten, för det är ni värda! Glöm inte att ta tillfället i akt genom att avnjuta påsklovet med en Boba tea i handen! Eller varför inte testa på “Boba hopping”? Det vill säga gå förbi flera Boba-shops för att prova på nya smaker och café-atmosfärer!

Du hittar Boba tea butiker nära dig och din stad genom vår bubble tea guide här nedan! En snabb och enkel guide över vart i Sverige som du kan köpa Boba tea!


Sveriges boba tea café-guide

Denna guide visar dig alla Sveriges caféer som erbjuder boba tea i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe! Guiden innehåller en kort beskrivning, platsbeskrivning, länk till sociala media och rekommendation på boba tea smaker!


Asiatiska livsmedelsbutiker i Sverige

Bobatea.se har samlat alla Sveriges asiatiska livsmedelsbutiker på samma sida, vilket underlättar ditt sökande på produkter från det asiatiska köket! Tryck på knappen nedan för att komma till den staden som du vill hitta asiatiska varor!


Tips och feedback

Kommentera gärna detta inlägg eller på vår instagram & facebook för att ge oss tips och feedback, tack på förhand! Följ våra sociala kanaler för att vara uppdaterade kring boba tea i Sverige och hjälp oss att få boba tea att växa! Boba Tea Sverige har som mål att sprida kunskap om boba tea, boba-shops och boba tea kulturen i Sverige för att trenden ska stanna kvar!

Recommended Articles