Boba Tea Smak, Vad är din personliga favorit?

Vi på Boba Tea Sverige älskar boba tea och är väldigt nyfikna på vad just din favorit boba tea smak är? Och från vilken boba tea butik? Finns det en absolut favorit bubble tea smak? Eller finns det boba-shops som gör godare boba tea? Vi måste gå till botten med detta, för att veta vart den bästa boba finns!

Bästa Boba Tea Smak

Boba

Vad utgör en god boba tea? Jo, BOBA har iallafall en stor roll inom ihopsättningen av drycken. Om det är för hård boba så blir det dåligt, och är den för klibbig så blir den också dålig. En perfekt boba ska enligt mig vara perfekt kokat och ska bidra till en utsökt och tillfredställande konsistens som gör att man vill äta mer och mer!

Te

Bubble tea är inte bubble tea utan te (haha). Enligt mig ska en utsökt bubble tea innehålla te med bra kvalité, som verkligen smakar te! Det ska inte vara för sött, men samtidigt inte för smaklöst. Det är en fin gräns på teets smak och sötman. Det beror även på vilken smak det gäller!

Boba butiker/Caféer

Boba shop har blomstrat i Sverige! Det öppnas nya bubble tea butiker hela tiden och ibland hänger man inte med! Nya favoritsmaker och favorit boba-shops uppstår hela tiden. Jag har så många favorita boba-drycker och boba-butiker så jag vet inte vilken min topp 5 är! Vi på bobatea.se behöver hjälp med att rangordna de bästa boba smakerna och de godaste boba-shops! Har ni några tips? Kommentera gärna era boba tea favoritsmaker och favorit bubble tea butiker på Boba Tea Sveriges Facebook och Instagram! @BobaTeaSverige!


Asiatiska livsmedelsbutiker i Sverige

Bobatea.se har samlat alla Sveriges asiatiska livsmedelsbutiker på samma sida, vilket underlättar ditt sökande på produkter från det asiatiska köket! Tryck på knappen nedan för att komma till den staden som du vill hitta asiatiska varor!


Boba Tea-guiden

Boba Tea-guiden visar dig alla nordens caféer som erbjuder Boba Tea i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe! Guiden innehåller en kort beskrivning, platsbeskrivning, länk till sociala media!


Tips och feedback

Vi på Bobatea.se vill jättegärna veta hur det gick för dig att tillaga ditt egna boba tea efter våra enkla boba tea recept samt recept på asiatisk dryck, asiatisk mat och asiatisk snacks! Kommentera gärna detta inlägg eller på vår instagram & facebook för att ge oss tips och feedback, tack på förhand! Följ våra sociala kanaler för att vara uppdaterade kring boba tea i Sverige och hjälp oss att få boba tea att växa! Boba Tea Sverige har som mål att sprida kunskap om boba tea, boba-shops och boba tea kulturen i Sverige för att trenden ska stanna kvar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen