Kasutera Sponge Cake

Vad är Kasutera Sponge Cake?

Vad är kasutera sponge cake? I denna artikel kommer vi att besvara vad detta är, men för att introducera är detta den dessert från Japan. En mycket god dessert som passar perfekt till småätandet och fikastunden tillsammans med din favorit boba dryck!

Kasutera sponge cake

Kasutera Sponge Cake
Kasutera Sponge Cake / Boba tea

Enligt rykten är kasutera en sockerkaka som portugisiska missionärer tagit med sig till Japan, där den sedan blivit till ett vardaglig dessert. Den sägs ha introducerats för japaner som en sötsak från Europa, men med åren har kasutera sponge cake fått sina japanska “kasutera stil”, vilket har omvandlat desserten från att vara en helt vanlig sockerkaka till kasutera sponge cake. Exempelvis genom att vispa äggen till en ljusgul färg.

Kasutera Sponge Cake / Ägg som vispas ihop med en elvisp

Asiatiska livsmedelsbutiker i Sverige

Bobatea.se har samlat alla Sveriges asiatiska livsmedelsbutiker på samma sida, vilket underlättar ditt sökande på produkter från det asiatiska köket! Tryck på knappen nedan för att komma till den staden som du vill hitta asiatiska varor!


Boba Tea-guiden

Boba Tea-guiden visar dig alla nordens caféer som erbjuder Boba Tea i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe! Guiden innehåller en kort beskrivning, platsbeskrivning, länk till sociala media!


Tips och feedback

Vi på Bobatea.se vill jättegärna veta hur det gick för dig att tillaga ditt egna boba tea efter våra enkla boba tea recept samt recept på asiatisk dryck, asiatisk mat och asiatisk snacks! Kommentera gärna detta inlägg eller på vår instagram & facebook för att ge oss tips och feedback, tack på förhand! Följ våra sociala kanaler för att vara uppdaterade kring boba tea i Sverige och hjälp oss att få boba tea att växa! Boba Tea Sverige har som mål att sprida kunskap om boba tea, boba-shops och boba tea kulturen i Sverige för att trenden ska stanna kvar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen