Tiger Sugar Hype, Vad är det?

Tiger Sugar

Tiger Sugar hype, med trender som kommer och går, men en verkar vara här för att stanna – och denna spelare har kommit in på marknaden starkt och fortsatt växa. Tiger Sugar, ett berömt märke av milk tea från Taiwan, har ännu inte landat i Sverige speciellt stockholm för att vara exakt.

Tiger Sugar blev först internationellt när det öppnade i Hong Kong tidigare år 2018 och gjorde sin debut i Sydostasien i Singapore i oktober. Sedan dess har varumärket etablerat sig i Malaysia, Vietnam och naturligtvis Filippinerna, med flera butiker som öppnas överallt i världen. Onödigt att säga att Tiger Sugar fungerar snabbt och slösar ingen tid mellan varje debut, och av goda skäl – vart Tiger Sugar än går följer oundvikligen långa köer.

Tiger Sugar Hype

Vad är det egentligen som tvingar folk att stå i dessa ofta timslånga köer, när andra milk tea / boba tea butiker står runt hörnet? Kanske är det nyfikenhet – bara för att se vad all hype handlar om – men om så är fallet, varför har dessa långa köer fortsatt i flera månader sträck?

Kanske den särskiljande faktorn mellan Tiger Sugar och dess motsvarigheter är den outtröttliga flitigheten bakom varje kopp. Bobapärlorna tillagas en liten sats i taget under hela dagen för att säkerställa deras fräschör, och även om du inte kan välja din sockernivå, garanterar de att varje drink är noggrant kalibrerad till precis rätt sötma.

När du tar emot den kommer du att upptäcka att din drink är iskall, men att din boba fortfarande är varm – den perfekta indikationen på en nylagad drink. Slutligen rekommenderas varje person att skaka sin drink 15 gånger, vilket uppnår en total förening av det karamelliserade farinsockret och färsk mjölk. Beställ deras storsäljare – Brown Sugar Boba Milk with Cream Mousse – för extra silkeslen textur.

Tiger Sugar på sociala medier

Om du har sett floden av foton på Instagram kommer du att inse att inga två beställningar av Tiger Sugar är identiska, eftersom det karamelliserade farinsockret tränger igenom dryckens sidor på ett lite annorlunda sätt varje gång, vilket skapar otaliga unika mönster. Detta är utan tvekan varumärkets anspråk på berömmelse, eftersom dessa mönster – som är tänkta att likna tigerränder – hjälper Tiger Sugar att sticka ut estetiskt från sina konkurrenter.

Inte så långt från något Tiger Sugar-stånd kan man hitta en flock människor som tar bilder av sina drinkar innan brunsockerränderna löses upp i mjölken, vilket ger varumärket automatisk och riklig publicitet på sociala medier speciellt Instagram. Detta är en stor del till Tiger Sugar Hype som vi sett genom åren. Tiger Sugar Hype har ju även påverkat till att de flesta café har en eller annan typ av denna dryck i sin meny.

Bakgrund

Efter att ha hört och sett så mycket av Tiger Sugars uppgång till berömmelse, vad många människor inte inser är att saker och ting inte alltid var så här. Faktum är att Tiger Sugar började som en ödmjuk mjölktestall vid namn San Yuan, där dess grundare studerade den taiwanesiska marknaden för mjölkte och genomförde förbättringar av sina handgjorda drycker över tiden. Genom denna erfarenhet kunde de skapa en framgångsrik affärsmodell för Tiger Sugar, som står för den enorma mängd framgång den har fått på drygt ett år.

Med flera nya franchise typer boba tea butiker som har öppnat upp i Sverige skulle vi gärna vilja se Tiger Sugar på den listan. Deras Brown Sugar Boba kan man inte stå emot när möjligheten kommer. Vi tror denna Tiger Sugar hype och det är inte bara för marknadsföring.

Naturligtvis, om farinsocker inte är din kopp te, har Tiger Sugar en mängd andra tedrycker i beredskap för dig: med pärlor, som te lattes, eller helt enkelt svart te eller grönt te.

Tiger Sugar Produkter

Pågrund av Tiger Sugar Hype har dess populäritet även lett till att andra produkter som är inspirerad av deras populära Brown Sugar Boba Milk har lanserats. Vilket även har lett till falska produkter som folk har skapat.


Asiatiska livsmedelsbutiker i Sverige

Bobatea.se har samlat alla Sveriges asiatiska livsmedelsbutiker på samma sida, vilket underlättar ditt sökande på produkter från det asiatiska köket! Tryck på knappen nedan för att komma till den staden som du vill hitta asiatiska varor!


Boba Tea-guiden

Boba Tea-guiden visar dig alla nordens caféer som erbjuder Boba Tea i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe! Guiden innehåller en kort beskrivning, platsbeskrivning, länk till sociala media!


Tips och feedback

Vi på Bobatea.se vill jättegärna veta hur det gick för dig att tillaga ditt egna boba tea efter våra enkla boba tea recept samt recept på asiatisk dryck, asiatisk mat och asiatisk snacks! Kommentera gärna detta inlägg eller på vår instagram & facebook för att ge oss tips och feedback, tack på förhand! Följ våra sociala kanaler för att vara uppdaterade kring boba tea i Sverige och hjälp oss att få boba tea att växa! Boba Tea Sverige har som mål att sprida kunskap om boba tea, boba-shops och boba tea kulturen i Sverige för att trenden ska stanna kvar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen