Gosedjur som finns att köpa på boba tea shopen

Boba Tea Sverige Shopen

Du har väl inte missat att vår helt egna online shop? Du hörde rätt! Vi på Boba Tea Sverige har numera lanserat vår egna webbshop. En shop som är fylld med olika bobatea produkter, som gör dina vardagar och fikapauser extra roliga och energifyllda!

Vad finns på boba tea shopen?

Mobilskal med boba tea motiv som finns på shopen
Nalle med boba tea motiv som finns på shopen
Tofflor med boba tea motiv som finns på shopen
En kudd nalle med boba tea motiv som finns på shopen

På shopen finns en mängd olika produkter med boba tea motiv. Några exempel är vackra och roliga mobil och airpods skal, som skyddar från stöt. Det finns även bubble tea glas och sugrör som passar perfekt till våra recept, som finns här på sidan. Vi har även en mängd olika mysiga och söta gosedjur, samt kramkuddar med roliga boba tea motiv! Klicka här för att se mer.


Asiatiska livsmedelsbutiker i Sverige

Bobatea.se har samlat alla Sveriges asiatiska livsmedelsbutiker på samma sida, vilket underlättar ditt sökande på produkter från det asiatiska köket! Tryck på knappen nedan för att komma till den staden som du vill hitta asiatiska varor!


Boba Tea-guiden

Boba Tea-guiden visar dig alla nordens caféer som erbjuder Boba Tea i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe! Guiden innehåller en kort beskrivning, platsbeskrivning, länk till sociala media!


Tips och feedback

Vi på Bobatea.se vill jättegärna veta hur det gick för dig att tillaga ditt egna boba tea efter våra enkla boba tea recept samt recept på asiatisk dryck, asiatisk mat och asiatisk snacks! Kommentera gärna detta inlägg eller på vår instagram & facebook för att ge oss tips och feedback, tack på förhand! Följ våra sociala kanaler för att vara uppdaterade kring boba tea i Sverige och hjälp oss att få boba tea att växa! Boba Tea Sverige har som mål att sprida kunskap om boba tea, boba-shops och boba tea kulturen i Sverige för att trenden ska stanna kvar!

1 reaktion på ”Boba Tea Sverige Shopen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen