Slush/Slushie

Slush / Slushie Boba Tea

Här kommer ett kort inlägg om vad slush / slushie boba tea är för något, samt vart du kan hitta detta. En dryck som kommer att hjälpa till med avsvalning under heta sommar dagar. Vi på redaktionen kommer även ta fram ett recept för hur du kan göra denna dryck på egen hand inom snar framtid.

Vad är Slush / Slushie Boba tea?

En bild på slush/slushie

Det flesta känner till “slush”/”slash” formatet sedan tidigare somrar. En isdryck som består av krossat is med tillsatt smak, som brukar säljas på olika småbutiker under sommarperioden. Isdrycken har flera olika smaker att välja på beroende på återförsäljare. Men visste du att den även finns boba drycker i samma format. Ja, du hörde rätt! Vissa boba tea butikerna erbjuder bubbel te i form av isdryck, framförallt under den heta sommar perioden. Vi på redaktionen kommer därmed samla ihop en lista med boba tea butiker, som kommer att sälja “slushie”/”slash” boba under sommarperioden om intresset finns. Redaktionen förbereder även ett recept för dig som vill testa denna goda dryck där hemma.


Asiatiska livsmedelsbutiker i Sverige

Bobatea.se har samlat alla Sveriges asiatiska livsmedelsbutiker på samma sida, vilket underlättar ditt sökande på produkter från det asiatiska köket! Tryck på knappen nedan för att komma till den staden som du vill hitta asiatiska varor!


Boba Tea-guiden

Boba Tea-guiden visar dig alla nordens caféer som erbjuder Boba Tea i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe! Guiden innehåller en kort beskrivning, platsbeskrivning, länk till sociala media!


Tips och feedback

Vi på Bobatea.se vill jättegärna veta hur det gick för dig att tillaga ditt egna boba tea efter våra enkla boba tea recept samt recept på asiatisk dryck, asiatisk mat och asiatisk snacks! Kommentera gärna detta inlägg eller på vår instagram & facebook för att ge oss tips och feedback, tack på förhand! Följ våra sociala kanaler för att vara uppdaterade kring boba tea i Sverige och hjälp oss att få boba tea att växa! Boba Tea Sverige har som mål att sprida kunskap om boba tea, boba-shops och boba tea kulturen i Sverige för att trenden ska stanna kvar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen