Cheese Foam

Cheese Foam, Vad är det?

Cheese Foam eller på svenska ostskum? Låter konstigt, eller hur? Men om du är en av de som följer trenden så har du säkert hört talas om cheese foam. Oroa dig inte om du inte har det, för med hjälp av den här artikeln kommer du ha det.

Det är ett rikt skum som används som topping för kaffe, drycker eller andra tedrycker. Några andra namn för Cheese foam är Cheese Tea, Cheese mousse och Salty mousse.

Det är toppat på en mängd olika smakrika drycker är en perfekt kombination. Jag kommer att dela mycket mer om detta unika ostskum här. Fortsätt titta igenom artikeln för att veta mer.

Vad är Cheese foam (ostskum)?

Låt oss nu ta en titt på vad det egentligen är? Det är en blandning som kombinerar färskost, mjölk, socker och vispgrädde. Den är laddad med ostlik rikedom och söta toner. Ett krämigt och ostliknande skum smakar utsökt när det är placerat ovanpå en mängd drycker.

Det bästa är att detta ostskum passar med alla typer te smaker eller kaffe. Oavsett om det är Assam-te, mocka, frappe eller latte. En klick ostliknande skum förstärker smakerna på drycken.

Cheese foam toppat på en variation av drycker är trenden nu för tiden. Människor är mycket fascinerade av kombinationen av smaker som är förbereda med det ostliknande skummet.

Cheese foam / ostskum
Bild från @swetea_thebubblebar

Var kommer det ifrån?

Cheese foam är förankrat i mainstream sedan det för först gången kom till marknaderna i Taiwan. I Taiwan delade man konceptet med vispad ost på mjölkte. De började förbereda detta hopkok genom att slå ihop vispad grädde till mjölk som garneras med en nypa salt.

Cheese foam har varit mycket populärt i Japan, Taiwan, Malaysia och följs av en stor del inom den asiatiska marknaded. Det kan låta konstigt att höra kombinationen av ost och dryck. Men denna parning verkar vara en rejäl kombination och är mycket välkommen i de flesta länder.

Dessutom blir det populärt och en trendsättande dryck över hela världen med Boba Tea. Om du vill veta mer om Boba Tea kan du göra det här.

Cheese foam / ostskum
Bild från @machimachi_sweden

Vad är smakar det?

När det kommer till smaken av det ostliknande skummet är det helt enkelt dekadent. Dess smak liknar milkshakes med cheesecakesmak. Det ostliknande skummet kombineras mestadels med matcha grönt te, bubbelte, röd bönmjölkste eller kaffe.

På tal om konsistensen är det ostliknande skummet krämigt, tjockt och skummande. Du kan låta det ostliknande skummet sitta ovanpå din basdrink eller te. Smutta på den ostiga godheten och njut av den skummande konsistensen.

Med sitt namn är det lätt att anta att det ostliknande skummet kommer att vara laddat med ostliknande smaker. Den är dock något söt med en antydan av en smakrik blandning. Medan det ostliknande skummet görs, garneras det med en skvätt salt för en pigg smak.

Bild från @roji_sweden

Asiatiska livsmedelsbutiker i Sverige

Bobatea.se har samlat alla Sveriges asiatiska livsmedelsbutiker på samma sida, vilket underlättar ditt sökande på produkter från det asiatiska köket! Tryck på knappen nedan för att komma till den staden som du vill hitta asiatiska varor!


Boba Tea-guiden

Boba Tea-guiden visar dig alla nordens caféer som erbjuder Boba Tea i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe! Guiden innehåller en kort beskrivning, platsbeskrivning, länk till sociala media!


Tips och feedback

Vi på Bobatea.se vill jättegärna veta hur det gick för dig att tillaga ditt egna boba tea efter våra enkla boba tea recept samt recept på asiatisk dryck, asiatisk mat och asiatisk snacks! Kommentera gärna detta inlägg eller på vår instagram & facebook för att ge oss tips och feedback, tack på förhand! Följ våra sociala kanaler för att vara uppdaterade kring boba tea i Sverige och hjälp oss att få boba tea att växa! Boba Tea Sverige har som mål att sprida kunskap om boba tea, boba-shops och boba tea kulturen i Sverige för att trenden ska stanna kvar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen