kokos boba tea skapas av krossad kokosnöt

Kokos Boba Tea

Kokos boba tea är en fräsch, tillfredsställande och utsökt boba tea smak som bör testas nästa gång du besöker en bobashop! En bra kokosnöt boba är söt, smakar kokos och innehåller små kokosnötdelar som kombinerat med tapiokakulor blir fantastiskt gott! Boba tea med kokossmak är ett bra val om du gillar boba och kokos! Läs mer om boba tea med kokosnötsmak här!

Få en sommarkänsla med kokos boba tea

Få en sommarkänsla med boba tea med kokos-smak. Saknar du och dina vänner sommar och sol? Då måste ni testa denna variant av bubble tea! Ett extra plus om du gillar kokosnötter. Denna smak är ganska unik och finns inte i alla bobashops, men har du tur så har en boba butik nära dig hunnit skapa den trendiga smaken, redo för dig att testa! Ta med dig dina vänner som älskar solsemester och upplev en boba tea-resa som ni sent kommer glömma. Utan att överdriva så är den faktiskt god…

Läs mer om Boba Tea här.


Asiatiska livsmedelsbutiker i Sverige

Bobatea.se har samlat alla Sveriges asiatiska livsmedelsbutiker på samma sida, vilket underlättar ditt sökande på produkter från det asiatiska köket! Tryck på knappen nedan för att komma till den staden som du vill hitta asiatiska varor!


Boba Tea-guiden

Boba Tea-guiden visar dig alla nordens caféer som erbjuder Boba Tea i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe! Guiden innehåller en kort beskrivning, platsbeskrivning, länk till sociala media!


Tips och feedback

Vi på Bobatea.se vill jättegärna veta hur det gick för dig att tillaga ditt egna boba tea efter våra enkla boba tea recept samt recept på asiatisk dryck, asiatisk mat och asiatisk snacks! Kommentera gärna detta inlägg eller på vår instagram & facebook för att ge oss tips och feedback, tack på förhand! Följ våra sociala kanaler för att vara uppdaterade kring boba tea i Sverige och hjälp oss att få boba tea att växa! Boba Tea Sverige har som mål att sprida kunskap om boba tea, boba-shops och boba tea kulturen i Sverige för att trenden ska stanna kvar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen