Vart kan man köpa boba tea?

Vart kan man köpa boba tea? I detta inlägg berättar vi vart du kan köpa boba tea. Har du hört talas om boba tea? Eller kanske sett bilder på Instagram och Facebook som har gjort dig sugen på att testa? Boba tea är en växande trend som tar över sociala medier med storm! Fler och fler boba-shops öppnar i Sverige, vilket är ett tecken på att marknaden blomstrar. Om du vill förstå vad som är så speciellt med bubble tea så borde du testa den otroligt goda drycken som inte liknar något annat du smakat!

Längre ner i inlägget besvarar vi den stora frågan: Vart kan man köpa boba tea?

Vart kan man köpa boba tea
Vart kan man köpa boba tea för att ta en instagram-vänlig bild med en vän?
Följ boba tea-guiden nedan för att hitta konstnärliga drycker!

Vart kan man köpa boba tea?

Boba tea, även kallad bubbelte kan du köpa i boba-shops det vill säga boba tea caféer. Det finns över 60 styckna boba tea butiker i Sverige och fler kommer så småningom. Alla boba-shops har sin egna stil och smak som beror på ingredienser, teknik och caféets hemliga recept. Att endast testa bubble tea från ett och samma ställe är väldigt synd, då du missar otroliga smakupplevelser från andra konstnärer! Varför inte dra på en “cafe-hopping” (café-runda) på flera olika boba-shops och hitta den perfekta boba-drycken för dig och dina preferenser? Att testa boba ska vara både kul och gott!

Nedan hittar du vår boba tea guide som listar ALLA Sveriges boba-shops! Där finner du definitivt vart du kan köpa boba.


Sveriges boba tea café-guide

Denna guide visar dig en lista över alla Sveriges bubbelte caféer som erbjuder boba tea i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe!

Guiden innehåller:

En komplett lista på ALLA Sveriges bubbelte-caféer!
En kort beskrivning på boba tea-café!
Platsbeskrivning med en google-karta!
Länkar till boba-butikernas sociala media!
Rekommendationer på boba tea smaker!

Tryck på knappen “Sveriges Boba Tea Guide” (ovanför) för att komma till bubble tea-listan!
Denna guide visar vart man kan köpa boba!

Vart kan man köpa boba tea

Asiatiska livsmedelsbutiker i Sverige

Bobatea.se har samlat alla Sveriges asiatiska livsmedelsbutiker på samma sida, vilket underlättar ditt sökande på produkter från det asiatiska köket! Tryck på knappen nedan för att komma till den staden som du vill hitta asiatiska varor!


Boba Tea-guiden

Boba Tea-guiden visar dig alla nordens caféer som erbjuder Boba Tea i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe! Guiden innehåller en kort beskrivning, platsbeskrivning, länk till sociala media!


Tips och feedback

Vi på Bobatea.se vill jättegärna veta hur det gick för dig att tillaga ditt egna boba tea efter våra enkla boba tea recept samt recept på asiatisk dryck, asiatisk mat och asiatisk snacks! Kommentera gärna detta inlägg eller på vår instagram & facebook för att ge oss tips och feedback, tack på förhand! Följ våra sociala kanaler för att vara uppdaterade kring boba tea i Sverige och hjälp oss att få boba tea att växa! Boba Tea Sverige har som mål att sprida kunskap om boba tea, boba-shops och boba tea kulturen i Sverige för att trenden ska stanna kvar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen