Samyang hot chicken ramen vs. Samyang 2x Spicy

Samyang Hot Chicken Ramen vs. Samyang 2x Spicy

Det är århundradets kamp som ingen såg komma: Samyang Hot Chicken Ramen vs. Samyang Hot Chicken Ramen 2x Spicy! Dessa två koreanska kraftpaket (snabbnudlar) har duellerat i åratal, men vem kommer slutligen att gå segrande ur striden? Blir det den ursprungliga Samyang, med sina eldiga nudlar som får munnarna att brinna? Eller blir det Samyang 2x Spicy, den nyare, djärvare utmanaren som vill störta den regerande mästaren? Det finns bara ett sätt att ta reda på det…

Vilka snabbnudlar är starkast?

I det röda hörnet har vi Samyang Ramen, den obestridda kungen av koreansk ramen. Dessa nudlar är inget skämt – de är rent ut sagt kryddiga, och de är inget för den som är svag i hjärtat. Men om du klarar av hettan så har du en riktig höjdare på gång. Folket på Samyang har finslipat sitt hantverk i åratal, och det syns i nudlarna. De är perfekt tillagade och har precis rätt mängd tuggighet. Dessutom är de superprisvärda, så du kan köpa dem utan att bryta banken.

Och i det blå hörnet har vi Samyang 2x Spicy, den nya ungen i kvarteret. Dessa nudlar är ännu mer kryddiga än sin föregångare, så de är inte heller något för den svaga smaken. 2 gånger starkare!? Men om du klarar av hettan kan du få en riktig upplevelse. Folket på Samyang 2x Spicy har tagit allt som var bra med originalet och gjort det ännu bättre. Nudlarna är perfekt stora och har precis rätt mängd tuggighet. Dessutom är de super prisvärda också. Så vilken ska du välja?

Korean Fire Noodles Challenge

Koreansk fire noodle challenge är det ultimata testet som du kan kombinera med Samyang-smakerna. Samyang vs. Samyang 2x Spicy bör duelleras genom denna utmaning. Vilken är de starkaste snabbnudlarna där ute? Det måste vara antingen Samyang Hot Chicken Ramen eller Samyang 2x Spicy. Är du över 18 år och lite rädd så kan du förbereda med lite soju. Både Samyang Ramen och 2x Spicy är supergoda och roliga att äta, speciellt med nära och kära. Om du tycker att det är för starkt kan du tillägga mer vatten för att neutralisera hettan!

Det är svårt att avgöra vilken som är bäst – båda är bra på sitt sätt. Om du gillar dina nudlar trevliga och kryddiga, välj Samyang 2x Spicy. Men om du vill ha något som är lite mer tamt, så välj den orginella Samyang Hot Chicken Ramen. Hur som helst kan du inte göra fel – de är båda utsökta! Tack för att du läste och god aptit!

Läs mer om Boba Tea här.


Asiatiska livsmedelsbutiker i Sverige

Bobatea.se har samlat alla Sveriges asiatiska livsmedelsbutiker på samma sida, vilket underlättar ditt sökande på produkter från det asiatiska köket! Tryck på knappen nedan för att komma till den staden som du vill hitta asiatiska varor!


Boba Tea-guiden

Boba Tea-guiden visar dig alla nordens caféer som erbjuder Boba Tea i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe! Guiden innehåller en kort beskrivning, platsbeskrivning, länk till sociala media!


Tips och feedback

Vi på Bobatea.se vill jättegärna veta hur det gick för dig att tillaga ditt egna boba tea efter våra enkla boba tea recept samt recept på asiatisk dryck, asiatisk mat och asiatisk snacks! Kommentera gärna detta inlägg eller på vår instagram & facebook för att ge oss tips och feedback, tack på förhand! Följ våra sociala kanaler för att vara uppdaterade kring boba tea i Sverige och hjälp oss att få boba tea att växa! Boba Tea Sverige har som mål att sprida kunskap om boba tea, boba-shops och boba tea kulturen i Sverige för att trenden ska stanna kvar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen