Körsbärssmak

Körsbär Boba Tea

Körsbär boba tea är en unik och god boba tea smak som är värt att testa nästa gång du besöker en bobashop! En bra körsbär-boba är söt, lite sur och smakar mycket körsbär. Det finns även körsbär popping boba smak som exploderar i munnen, dessa är fantastiska, speciellt på varma sommardagar. 

Vare sig du vill testa en ny boba tea eller en popping boba tea så anser vi på redaktionen att du borde testa så många olika smaker som möjligt för hitta den godaste boba drycken som du sedan kan visa alla dina närmaste vänner. En hemlig bubble tea-favorit är en fin och självklart god tradition! Har du svårt att hitta goda smaker? — Läs även 5 populära bubble tea smaker här!


Asiatiska livsmedelsbutiker i Sverige

Bobatea.se har samlat alla Sveriges asiatiska livsmedelsbutiker på samma sida, vilket underlättar ditt sökande på produkter från det asiatiska köket! Tryck på knappen nedan för att komma till den staden som du vill hitta asiatiska varor!


Boba Tea-guiden

Boba Tea-guiden visar dig alla nordens caféer som erbjuder Boba Tea i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe! Guiden innehåller en kort beskrivning, platsbeskrivning, länk till sociala media!


Tips och feedback

Vi på Bobatea.se vill jättegärna veta hur det gick för dig att tillaga ditt egna boba tea efter våra enkla boba tea recept samt recept på asiatisk dryck, asiatisk mat och asiatisk snacks! Kommentera gärna detta inlägg eller på vår instagram & facebook för att ge oss tips och feedback, tack på förhand! Följ våra sociala kanaler för att vara uppdaterade kring boba tea i Sverige och hjälp oss att få boba tea att växa! Boba Tea Sverige har som mål att sprida kunskap om boba tea, boba-shops och boba tea kulturen i Sverige för att trenden ska stanna kvar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen