Café-guiden för all Boba Tea i Sverige!

Du har väl inte missat att Bobatea.se erbjuder en fullständig boba tea café-guide för hela Sverige? Klicka på knappen nedan för att ta del av alla Sveriges Boba Tea Caféer!

Boba Tea Sverige Café-guiden

Boba Tea Sverige Café-guiden vägleder dig till de bästa asiatiska-inspirerade boba tea caféerna i Sverige inom det området du begär. Boba Tea Sverige erbjuder i dagsläget bubble tea café-guiden för Stockholm, Göteborg, Gävle, Jönköping, Norrköping, Örebro, Helsingborg, Uppsala, och Malmö som har boba tea och andra asiatiska desserter i sitt sortiment. Bubble tea café-guiden berättar var och hur du tar dig till cafét samt en ärlig recension på hur bra cafét är i sin helhet. Rekommendation på boba tea och tilltugg ingår såklart! Med Boba Tea Sverige Café-guiden hoppas vi på att alla ska få underbara upplevelser och minnen med nära och kära med en boba tea i handen!

Alla boba-shops i Sverige på Samma plats!

Bubble tea café-guiderna innehåller följande punkter:

Adress och karta för att kunna hitta till bubble tea cafét.
En kort recension på hur bra bubbelte-cafét är i sin helhet.
Bilder på bubble tea cafét, för att du ska få en överblick på hur det ser ut.
En rekommendation på goda bubbelte-smaker och tilltugg som du kan beställa.
Bubble tea caféts öppettider, så att du slipper stå utanför en stängd boba-shop.

Asiatiska livsmedelsbutiker i Sverige

Bobatea.se har samlat alla Sveriges asiatiska livsmedelsbutiker på samma sida, vilket underlättar ditt sökande på produkter från det asiatiska köket! Tryck på knappen nedan för att komma till den staden som du vill hitta asiatiska varor!


Boba Tea-guiden

Boba Tea-guiden visar dig alla nordens caféer som erbjuder Boba Tea i sitt sortiment. Följ gärna denna guide för att hitta just ditt favoritställe! Guiden innehåller en kort beskrivning, platsbeskrivning, länk till sociala media!


Tips och feedback

Vi på Bobatea.se vill jättegärna veta hur det gick för dig att tillaga ditt egna boba tea efter våra enkla boba tea recept samt recept på asiatisk dryck, asiatisk mat och asiatisk snacks! Kommentera gärna detta inlägg eller på vår instagram & facebook för att ge oss tips och feedback, tack på förhand! Följ våra sociala kanaler för att vara uppdaterade kring boba tea i Sverige och hjälp oss att få boba tea att växa! Boba Tea Sverige har som mål att sprida kunskap om boba tea, boba-shops och boba tea kulturen i Sverige för att trenden ska stanna kvar!

4 reaktioner på ”Café-guiden för all Boba Tea i Sverige!”

  1. Pingback: Hemmagjord Thai Boba Tea (Thai boba tea recept) - Bobatea

  2. Pingback: Hemmagjord Boba Tea med Mangosmak!(Mango Boba Tea Recept) - Bobatea

  3. Pingback: Hemmagjord Boba Tea med blåbärssmak (Blåbär Boba tea recept) - Bobatea

  4. Pingback: Hemmagjord Iskaffe Boba (Boba med kaffe recept) - Bobatea

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen